(Archieffoto: Reanne van Kleef).

Koploper UZSC maatje te groot voor De Zijl Zwemsport

Koploper UZSC bleek voor de mannen van De Zijl Zwemsport een maatje te groot. In Leiden werd het 4-8. Ondanks dat verlies is de ploeg van coach Ron van der Harst nog altijd in de race voor de vierde plek. De stand geeft een onduidelijk beeld met De Zijl Zwemsport op plek zeven. Het aantal gespeelde wedstrijden verschilt namelijk nogal en pas als iedereen even vaak in actie is gekomen, wordt het beeld helder.

De Zijl Zwemsport had erg veel moeite om het doel te vinden. In het eerste en derde kwart lukte dat zelfs geen enkele keer. In de openingsperiode pakte UZSC mede daardoor direct een voorsprong 0-2 en in het derde deel viel in feite de beslissing, toen het gat groeide tot vier doelpunten (2-6). De enige twee Leidse doelpunten tot dan kwamen op naam van Omar Qachach.

In het laatste kwart ging het weer gelijk op (2-2 met goals van Mark Visser en Menno Dalmijn), maar de thuisclub kwam niet meer in de buurt van de punten: 4-8.

De Zijl Zwemsport – UZSC 4-8 (0-2, 2-2, 0-2 en 2-2).
Omar Qachach 2, Mark Visser en Menno Dalmijn.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×