(Foto's: AS Media).

Weer overval op nachtwinkel Flemingstraat

Afgelopen nacht hebben twee nog voortvluchtige mannen rond 00.30 uur een overval gepleegd op de avondwinkel aan de Flemingstraat in Leiden. Volgens de politie zijn de verdachten twee mannen tussen de 19 en 23 jaar. De politie is meteen een zoektocht gestart, maar heeft de overvallers niet meer kunnen achterhalen. Of en zo ja wat ze hebben buit gemaakt is niet bekend gemaakt.

De nachtwinkel is al enkele keren eerder overvallen. Ook in februari 2015 kwam een gewapende overvaller ’s nachts de winkel binnen. In januari vorig jaar bedreigde een overvaller het personeel met een mes.

De verdachten zijn 1.70 meter tot 1.80 meter lang en droegen tijdens de overval een grijze doek met rode strepen voor hun gezicht. Over hun hoofd hadden ze een grijze capuchon getrokken. Allebei de daders droegen een spijkerbroek.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×