(Archieffoto: Marja van Tilburg, tekst: www.eredivisiebasketballleiden.nl).

Data halve finale beker ZZ Leiden tegen Den Bosch bekend

Zorg en Zekerheid Leiden plaatste zich door een overwinning op Solar-systemen Grasshoppers voor de halve finale van het NBB-bekertoernooi. Loting wees uit dat New Heroes Den Bosch de tegenstander werd. Inmiddels zijn de speeldata voor deze wedstrijdenreeks vastgesteld.

Zorg en Zekerheid Leiden kreeg bij de loting de eerste thuiswedstrijd toegewezen. Dit duel staat nu vastgesteld voor dinsdag 6 maart in de Vijf Meihal, aanvang 20.00 uur. De return in Den Bosch staat een week later op de rol. In de Maaspoort wordt dan op dinsdag 13 maart het tweede duel gespeeld, aanvang 20.00 uur. De winnaar van deze serie plaatst zich voor de bekerfinale.

Zorg en Zekerheid Leiden stond twee jaar terug voor het laatst in de bekerfinale. In Zwolle werd er toen met 57-58 verloren, van New Heroes Den Bosch. De laatste keer dat Zorg en Zekerheid Leiden de beker won, was in 2012. Magixx Playing for KidsRights werd in Almere met 88-74 verslagen.

Donar heeft zich al geplaatst voor de bekerfinale. De Groningers wonnen twee keer van Landstede Zwolle. De finale wordt zondag 25 maart in Groningen gespeeld.

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×