(Foto's: Politie Leiden).

Stomdronken automobilist van snelweg gehaald

De politie heeft gisteren op de A4 bij Leiderdorp een automobilist aangehouden nadat hij in de vangrail terecht was gekomen. Al snel bleek dat de man met een enorme hoeveelheid alcohol op achter het stuur zat. Hij blies maar liefst 1350 ug/l.

De man had zoveel drank op dat hij naar het ziekenhuis werd gebracht. Daar werd hij ter controle opgenomen, nadat bij hem bloed was afgenomen. De man vond dat allemaal te lang duren en stapte uit bed. Hij liep richting de uitgang van het ziekenhuis en stak daarbij zijn middelvinger op naar het personeel. Ook schold hij hen uit, omdat hij niet medisch onderzocht wilde worden.

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×