VVD Zoeterwoude wil meer ruimte voor ondernemers en agrariërs

De VVD in Zoeterwoude wil dat bestemmingsplannen waar nodig gewijzigd kunnen worden om onnodige leegstand tegen te gaan en nieuwe initiatieven mogelijk te maken. “Ruimte geven aan ondernemerschap levert banen op en noodzakelijke vernieuwing,” zegt lijsttrekker Mathieu Paardekooper van de VVD Zoeterwoude. “Regels zijn noodzakelijk, maar uitgangspunt blijft samenwerking op basis van vertrouwen.”

Ook de boeren mogen wat de VVD Zoeterwoude betreft niet teveel beperkt worden in wat ze doen. “Zoeterwoude moet geen openluchtmuseum worden, maar we moeten wel het landelijke karakter behouden,” stelt de nummer 2 op de kandidatenlijst van de partij,  Roel Onderwater. De aan de Zoeterwoudse Noord Aa geboren liberaal wil initiatieven voor de vestiging van winkels op bijvoorbeeld boerderijen ondersteunen. “Daarnaast moeten boeren de ruimte krijgen en houden om te blijven doen waar ze goed in zijn. Dan moet je als omwonende soms wat ongemak op de koop toe nemen. Als VVD blijven wij voor én achter onze ondernemers staan.”

 

Advertentie

Politiek Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×