Burgemeester Liesbeth Bloemen volgde de race van 'Held Kjeld' in Café de Meester. (Foto's/video: Reanne van Kleef).

Weer olympisch goud voor 'Held Kjeld'

Schaatser Kjeld Nuis heeft voor de tweede keer olympisch goud veroverd. In Gangneung was de Zoeterwoudenaar op de 1000 meter de snelste met een tijd van 1.07,95. In een zinderende race versloeg hij de Noor Havard Lorentzen met een verschil van maar 0,04 seconde.

In Café de Meester in Zoeterwoude werd de prestatie van dorpsgenoot Nuis groots gevierd. Burgemeester Liesbeth Bloemen was ook in het café en zag hoe Nuis de Noor versloeg. Daarna was het groot feest. Waarschijnlijk volgen later huldigingen in Zoeterwoude en Leiden.

Sport Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×