(Foto: P.R.).

Jochem Myjer aanwezig bij open dag Alrijne Ziekenhuis

Zaterdag 17 maart is iedereen welkom op de open dag van het Alrijne Ziekenhuis. Er wordt informatie gegeven over de organisatie van de zorg. Ook kunnen bezoekers een kijkje achter de schermen nemen en worden de nieuwste medische technieken uitgelegd.

Tussen 10.00 uur en 16.00 uur kan iedereen de zorg ontdekken, voelen en ervaren. Er kunnen medische proefjes worden uitgevoerd, er is een reanimatietraining en er kan een gezondheidstest worden uitgevoerd. Zwangere vrouwen kunnen een echo laten maken. Ook voor kinderen is er van alles te beleven. Zo kunnen ze een arm in laten gipsen, zich verkleden als chirurg en hun knuffel door een poppendokter laten onderzoeken.

Jochem Myjer is ook aanwezig. Hij is caberetier, kinderboekenschrijver en ambassadeur van het Moeder- en Kindercentrum. Jochem zal samen met vierhonderd medewerkers de dag aftrappen.

Bij de ‘Alles over Alrijne’ stand krijgen bezoekers meer informatie over de manier waarop Alrijne de ziekenhuiszorg in de regio heeft georganiseerd. Ook wordt er verteld welke opleiding nodig is voor een baan in deze sector. Meer informatie is te vinden op de site van Alrijne.

 

 

Advertentie

Leiden Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×