(Archieffoto: Sleutelstad).

ZZ Leiden strijdt in maart tegen top 4 van Nederland

Zorg en Zekerheid Leiden Basketball wacht een zwaar programma in maart. De hele top 4 van de Dutch Basketball League komt namelijk op bezoek in de Vijf Meihal. De Leidse ploeg gaat het opnemen tegen Landstede Basketbal, New Heroes Den Bosch en koploper Donar.

In februari won het Leidse team alle wedstrijden. Het hoogtepunt was de 79-61 overwinning tegen de aartsrivaal uit Den Bosch. Door deze overwinning staat de ploeg nu op de tweede plaats.

Zaterdag 3 maart spelen ze om 20.00 uur tegen Landstede Basketbal Zwolle. Op 6 maart speelt het team om 20.00 uur de halve finale van het bekertoernooi tegen New Heroes Den Bosch. Leiden speelt zaterdag 10 maart tegen Donar Groningen. Ook deze wedstrijd begint om 20.00 uur en wordt net als de andere wedstrijden in de Vijf Meihal gespeeld.

Kaarten zijn te koop via de website van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball.

 

 

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×