Taartenbakkers gezocht voor Heel Leiden Bakt

203

Bij een verjaardag hoort taart. BplusC viert de tiende verjaardag en is op zoek naar de beste taartenbakkers van de regio Leiden. Net als in het tv-programma Heel Holland Bakt worden de taarten gepresenteerd aan een jury en het publiek. In de jury zitten oud-deelnemer van Het programma Corry uit Leiden en Banketbakkerij Kallenberg.

De taarten moeten iets te maken hebben met kunst en cultuur, zoals een muziekinstrument, een boek of een schilderij. Ook moet het een feestelijke taart zijn. Naast de prijs voor de winnaar krijgen alle andere deelnemers ook een bakcadeau.

Zaterdag 10 maart worden de taarten om 16.00 uur gepresenteerd aan het publiek en om 16.30 uur aan de jury. Na de presentaties is er de gelegenheid de taarten gezamelijk aan te snijden onder het genot van een drankje.

Inschrijven kan via de site van BplusC en moet voor 28 februari.

Delen

203 reacties

  1. Zelden zal het lage IQ van faceboekers duidelijker zijn gebleken dan in deze draad. Kan Sleutelstad aangeven waarom deze ooit zo interessante website gekoppeld wordt aan de datagraaiers en hersendoden van Fakeboek, buiten dat er wat euro’s kunnen worden gegraaid door enkelen? Ach, laat maar, jullie zijn alleen maar in geld geïnteresseerd. Treurig hoor. Alles van waarde is weerloos in het aangezicht der commercie.

Over de auteur

Annan Verboom

Je bent nu offline