(Foto's: AS Media).

Vermiste bejaarde man uit Oegstgeest ongedeerd teruggevonden

Gisteren werd een vermiste man uit Oegstgeest in goede gezondheid teruggevonden in Alphen aan den Rijn. De dementerende man van 88 jaar werd sinds 18.15 uur vermist bij verzorgingstehuis Van Wijckerslooth Marente in Oegstgeest. Er werd direct een grote zoekactie in gang gezet, waarbij een kleine zestig vrijwilligers de omgeving uitkamden om de man op te sporen. Ook de politie deed met meerdere eenheden mee en coördineerde de zoekactie.

In verband met de vermissing deed de politie een Burgernet oproep en ook via Twitter werd het publiek opgeroepen om naar de man uit te kijken. Vervolgens werd het bericht ook nog verspreid via alle Oegstgeest Alert-Whatsapp-groepen.

Advertentie

112 Sleutelstad Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×