Vrijwilligers 'Opa' Bert en Ruben waren te gast bij Sport071, het sportprogramma van Sleutelstad FM. (Foto: Gerry van Bakel).

Gedreven vrijwilligers bij rugby club DIOK

Opa Bert staat al jaren achter de bar bij rugby club DIOK en de net 14-jarige Ruben speelt al sinds zijn zesde en is inmiddels ook scheidsrechter. Allebei zijn ze superenthousiast over hun club, terwijl opa Bert zelf niet eens rugby speelt. Hij is toevallig bij DIOK terechtgekomen omdat zijn schoonzoon vervoer nodig had naar een wedstrijd. Opa Bert bleef hangen vanwege de gezelligheid. Ruben zegt dat rugby een sport is die bij iedereen past. Hij is scheidsrechter geworden om wedstrijden beter te laten verlopen.

Gerry van Bakel in gesprek met opa Bert en Ruben.

Sportclubs kunnen altijd enthousiaste vrijwilligers gebruiken, als je interesse hebt, neem een kijkje op de website van de rugby club DIOK.

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×