Door Levien Willemse - Democraten 66 (D66), CC BY-SA 4.0, Link

Staatssecretaris Van Veldhoven te gast bij politiek café Klimaat en Duurzaamheid

D66-staatssecretaris Stientje van Veldhoven komt donderdagavond naar Leiden. Ze is dan te gast bij het politiek café dat D66 Leiden organiseert rond het thema ‘Klimaat en Duurzaamheid’. Van Veldhoven is staatssecretaris Infrastructuur en Waterstaat en zal haar visie op deze thema’s presenteren.

Klimaat en duurzaamheid zijn belangrijke thema’s in het verkiezingsprogramma van D66 Leiden. “De afgelopen jaren is onder leiding van wethouder Duurzaamheid Paul Dirkse, stevig doorgepakt met het aardgasvrij en klimaatbestendig maken van de stad,”zo meldt de partij. “We maken er echt werk van. De Warmtevisie is vastgesteld, er zijn energieambassadeurs in elke wijk en er zijn fondsen om inwoners te stimuleren om te investeren in isolatie, zonnepanelen en groene daken.”

Tijdens het politiek café zal Stientje van Veldhoven met bezoekers in gesprek gaan over allerlei duurzaamheids-onderwerpen. Van Veldhoven werd in 2014 uitgeroepen tot duurzaamste Tweede Kamerlid. De bijeenkomst start om 19.00 uur en wordt gehouden in café Odessa aan de Hogewoerd 18 in Leiden.

Duurzaamheid Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×