Nieuwe Leidse Dartbond richt zich op gezellige competitie

Sport of spelletje. Darters moeten vaak een beetje opboksen tegen vooroordelen van hun sport. De kersverse voorzitter van de Leidse dartbond Wim Filemon noemt het een concentratiesport met heel veel competitie. Medeoprichter Peter van der Heijden zegt dat het vooral zo leuk is omdat je constant bezig bent. Filemon en Van der Heijden hebben de Leidse Dartbond opgericht om een lokale competitie in het leven te roepen die darters in Leiden en de nabije buurgemeenten de kans geven samen te spelen op een locatie naar eigen keuze.

Gerry van Bakel in gesprek met Wim Filemon en Peter van der Heijden.

Wie meer wil weten over de nieuwe dartcompetitie die dit najaar van start zal gaan, kan het beste de website van de nieuwe bond in de gaten houden: www.leidsedartbond.nl.

Advertentie

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×