Daklozen wonen maanden op volkstuincomplex

13

De eigenaar van een tuinhuisje bij volkstuincomplex Ons Buiten kreeg afgelopen weekeinde de schrik van zijn leven. Toen hij zijn huisje zomerklaar wilde maken, ontdekte hij een enorme puinhoop in en om het huisje. Niet alleen vuilnis maar ook allerlei zaken die niet van hem zelf waren waaronder een fornuis met gasflessen en een magnetron. Na onderzoek kwam naar voren dat twee personen al een paar maanden in het huisje hadden gebivakkeerd.

De politie werd ingeschakeld en in overleg met de Officier van Justitie werd besloten dat alle spullen tijdelijk worden opgeslagen. De eigenaren van de spullen hebben vier weken de tijd om zich te melden.

Delen

13 reacties

  1. Hoe weet je nou dat dit daklozen zijn? Misschien zijn dat wel mensen die elders een prima huis hebben, maar hier werken en geen zin hebben om geld uit te geven aan een hotel.

Je bent nu offline