(Foto: Politie Leiden).

Daklozen wonen maanden op volkstuincomplex

De eigenaar van een tuinhuisje bij volkstuincomplex Ons Buiten kreeg afgelopen weekeinde de schrik van zijn leven. Toen hij zijn huisje zomerklaar wilde maken, ontdekte hij een enorme puinhoop in en om het huisje. Niet alleen vuilnis maar ook allerlei zaken die niet van hem zelf waren waaronder een fornuis met gasflessen en een magnetron. Na onderzoek kwam naar voren dat twee personen al een paar maanden in het huisje hadden gebivakkeerd.

De politie werd ingeschakeld en in overleg met de Officier van Justitie werd besloten dat alle spullen tijdelijk worden opgeslagen. De eigenaren van de spullen hebben vier weken de tijd om zich te melden.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×