Leendert Beekman en Joost Vullings leiden het lijsttrekkersdebat dat zondagmiddag wordt gehouden bij BplusC.

Zondag Leids lijsttrekkersdebat bij BplusC

Zondagmiddag 4 maart wordt bij de centrale bibliotheek in de Nieuwstraat het verkiezingsdebat ‘Make Local Great Again’ georganiseerd. Het debat is een spin-off van het vlog van de  journalisten Leendert Beekman en Joost Vullings die vanaf 15.00 uur de lijsttrekkers van de zes grootste partijen in Leiden aan de tand zullen voelen.

Het wordt een interactief debat: in het eerste deel leggen de presentatoren de Leidse politici een aantal belangrijke stellingen voor. Daarna kan het publiek meedoen met het debat en wordt ook de kennis over de lokale politiek getest.

De lijsttrekkers van D66, VVD, PvdA, CDA, GroenLinks en SP doen mee aan het debat dat onderdeel is van de activiteiten in het kader van de tienjarige verjaardag van BplusC.

Advertentie

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×