De vier lijsttrekkers van de politieke partijen die in Zoeterwoude aan de verkiezingen van 21 maart meedoen, gaan op 7, 14 en 19 maart met elkaar in debat. (Foto: Chris de Waard).

Drie lijsttrekkersdebatten in Zoeterwoude

Op 7, 14 en 19 maart worden in Zoeterwoude verkiezingsdebatten gehouden, waarbij de lijsttrekkers van de vier partijen die aan de verkiezingen meedoen met elkaar in gesprek gaan. Dat zijn Ruud Bouter van Progressief Zoeterwoude, Arjan Bakx van het CDA Zoeterwoude, Mathieu Paardekooper van de VVD Zoeterwoude en Thea van der Kooi van de nieuwe partij Senioren Belangen Zoeterwoude.

Het eerste debat wordt op woensdag 7 maart georganiseerd door de Ondernemersvereniging Zoeterwoude in café De Vriendschap aan de Miening. Op 14 maart wordt gedebatteerd in De Eendenkooi in Zoeterwoude-Rijndijk, het derde debat is op maandag de 19e in multifunctioneel centrum Ons Huis aan het Kosterspad in Zoeterwoude-Dorp. Bij de debatten is publiek van harte welkom. De avonden beginnen allemaal om 20.00 uur.

Politiek Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×