Nieuw bestuur Roodenburg krijgt vier jaar om club te redden

Leiden-Noord kan niet zonder voetbalclub en daarom sprong een handvol jonge mannen in het gat dat het oude bestuur van LV Roodenburg liet vallen. Vorig jaar vierde de  club zijn negentigjarig bestaan en de afgelopen maanden leek het even of het daar bij zou blijven, maar de nieuwe voorzitter Leon Kloos gelooft dat zijn voetbalvereniging de honderd kan halen.

Maandagavond 5 maart mochten de Roodenburgers tijdens een buitengewone ledenvergadering laten weten of zij vertrouwen hebben in de nieuwe lichting bestuurders en hun vierjarenplan om de vereniging te behouden binnen het Leidse Voetbal Vitaalbeleid.

Gerry van Bakel in gesprek met Leon Kloos, de nieuwe voorzitter van LV Roodenburg tijdens Sport071.

Wie de vereniging een helpende hand wil bieden kan terecht op de website van de voetbalclub Roodenburg uit Leiden-Noord.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×