Veronika’s Secret zondag bij Jazz on Sunday

Singer-songwriter Veronika Kocsis treedt komende zondag op tijdens Jazz on Sunday in Grand Café de Burcht. Zij begon met zingen toen ze zes jaar oud was. Op haar 24e werd zij derde in de Voice of Hungary.
Sinds 2010 woont Veronika in Nederland waar ze in 2015 afstudeerde aan het prestigieuze Codarts Conservatorium als jazz-pop zangeres.

Tijdens haar optreden brengt Veronika, naast een selectie van eigen swingende en hartverwarmende composities, ook bekende jazz standards met een eigen jasje. Veronika wordt begeleid door Georgios Tsolis uit Griekenland (piano), Alessio Bruno uit Italië (bas) en Kenny Talkowski uit Argentina (sax).

Jazz on Sunday start om 16.00 uur. De entree is gratis.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×