Dakreparatie 3 Octoberhal ondanks aanstaande sloop noodzakelijk

De reparaties die de gemeente Leiden laat uitvoeren aan het dak van de 3 Octoberhal zijn noodzakelijk. Dat antwoordt het college op vragen van het CDA Leiden. die partij had gehoord dat de gemeente anderhalve ton in het dak stak, terwijl de verouderde sporthal op de nominatie staat om gesloopt te worden. Dat blijkt niet te kloppen. De kosten bedragen circa 50.000 euro.

“En die kosten moeten e gewoon maken,” zegt sportwethouder Dirkse. “De hal is volop in gebruik en dat moet wel veilig kunnen. Bij de onderhoudswerkzaamheden houden we er rekening mee dat de hal er nog maximaal vijf jaar staat. Het dak hoeft dus niet nog dertig jaar mee. Daardoor blijven de kosten ook beperkt.”

 

Leiden Politiek Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×