Biurakn Hakhverdian wint beker met ZVL bij waterpolo comeback

Zondag wonnen de vrouwen van ZVL Tetteroo de bekerfinale tegen aartsrivaal Polar Bears uit Ede. Oud-international Biurakn Hakhverdian die dit seizoen een comeback maakte in het eerste waterpoloteam is blij met dit succes dat naar meer smaakt. De jacht op de landstitel is in volle gang.

Hakhverdian stopte in 2013 met waterpolo en emigreerde naar Canada waar ze het zwembad links liet liggen, maar toen ze in de zomer van 2017 terugkeerde naar Nederland kwam ze toch weer bij ZVL terecht. De club waar ooit haar waterpolo carriere begon. Ze meldde zich aan voor een van de lagere teams, maar stond als snel aan de rand van het zwembad met het dames 1 team van de Leidse club. Het voelde wat onwennig, maar zwemmen verleer je blijkbaar niet en de eerste prijs is binnen.

Gerry van Bakel sprak met Biurakn Hakhverdian over de bekerwinst van haar club op Polar Bears tijdens Sport071.

Nog een wedstrijd in de reguliere competitie voor de vrouwen van ZVL Tetteroo die op de eerste plaats staan in de Eredivisie A. Begin april beginnen de play-offs.

Leiden Nieuws Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×