(Foto: Gemeente Leiden).

Gemeentesecretaris Jan Nauta vertrekt bij gemeente Leiden

Jan Nauta stopt per 1 oktober 2018 als gemeentesecretaris van Leiden. Na de gemeenteraadsverkiezingen zal hij bijdragen aan het op de rails zetten van het nieuwe collegeprogramma. Dan maakt hij plaats voor een jongere opvolger door gebruik te maken van de vitaliteitsregeling van de gemeente. Hij heeft dan 41 jaar gewerkt voor verschillende overheden, waarvan ruim 7 jaar voor de gemeente Leiden, waar hij op 1 juli 2011 begon. In september zal er gelegenheid zijn om afscheid van hem te nemen.

Burgemeester Lenferink: “Jan Nauta is een geweldige gemeentesecretaris voor Leiden. Hij heeft sterk bijgedragen aan de professionalisering van de gemeentelijke organisatie. Het is heel jammer dat hij ons gaat verlaten, maar na zo’n lange staat van dienst in overheidsland is het natuurlijk begrijpelijk dat hij er een keer een punt achter willen zetten. In het najaar willen wij graag uitgebreid bij zijn afscheid stilstaan.”

Advertentie

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×