Gemeentesecretaris Jan Nauta vertrekt bij gemeente Leiden

5 // [and more, of course...]

Jan Nauta stopt per 1 oktober 2018 als gemeentesecretaris van Leiden. Na de gemeenteraadsverkiezingen zal hij bijdragen aan het op de rails zetten van het nieuwe collegeprogramma. Dan maakt hij plaats voor een jongere opvolger door gebruik te maken van de vitaliteitsregeling van de gemeente. Hij heeft dan 41 jaar gewerkt voor verschillende overheden, waarvan ruim 7 jaar voor de gemeente Leiden, waar hij op 1 juli 2011 begon. In september zal er gelegenheid zijn om afscheid van hem te nemen.

Burgemeester Lenferink: “Jan Nauta is een geweldige gemeentesecretaris voor Leiden. Hij heeft sterk bijgedragen aan de professionalisering van de gemeentelijke organisatie. Het is heel jammer dat hij ons gaat verlaten, maar na zo’n lange staat van dienst in overheidsland is het natuurlijk begrijpelijk dat hij er een keer een punt achter willen zetten. In het najaar willen wij graag uitgebreid bij zijn afscheid stilstaan.”

Delen

5 reacties

  1. Hopelijk wordt bij Nauta’s opvolging zorgvuldiger te werk gegaan dan bij de aanstelling van zijn voorganger ad interim, een overbetaalde aanhanger van esoterische praktijken.

      • En opvallerd hoe aanstelling en werkwijze van “tovenaar” Han Bekkers worden verdedigd, met daarbij een opvallende rol voor onder meer de Heerlense SP. Als ik mij niet vergis was in Leiden SP-wethouder Van Gelderen (personeelszaken) verantwoordelijk voor zijn tijdelijke benoeming. Toeval?

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.