(Foto's: Politie).

Enorme hoeveelheid gestolen gereedschap opgespoord

De Politie Den Haag heeft in Loosduinen twee mannen op heterdaad betrapt bij een auto-inbraak en in het daarop volgende onderzoek een enorme hoeveelheid gestolen gereedschap teruggevonden.

De Politie Leiden Zuid meldt dat ook in Leiden Zuid-West  de afgelopen tijd meerdere mensen slachtoffer zijn geworden van diefstal uit hun auto of bedrijfswagen en heeft een aantal foto’s van de in beslag genomen goederen op Facebook gezet.

“Mocht u slachtoffer zijn geworden en denkt u gereedschap te herkennen of wilt u informeren of uw gestolen gereedschap tussen de aangetroffen goederen zit, neem dan contact op met de collega’s van Politie Loosduinen via vvc.loosduinen@politie.nl. Vermeld in uw e-mail het registratienummer van de aangifte.”

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×