(Foto: Gemeente Leiden).

Studenten Journalistiek en Nieuwe Media maken serie interviews met lijstduwers: Esther Ouwehand van de Partij voor de Dieren Leiden

Drie studenten van de opleiding Journalistiek en Nieuwe Media van de Universiteit Leiden hebben een serie radio-interviews opgenomen met de lijstduwers van de negen politieke partijen die in Leiden meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen die op 21 maart worden gehouden.

Maandag werd het achtste van negen gesprekken met lijstduwers uitgezonden. Sandrine Thelosen sprak met Esther Ouwehand van de Partij voor de Dieren in Leiden. 

Esther Ouwehand is voornamelijk bekend als de nummer twee van de Partij van de Dieren in de Tweede Kamer. Als lijstduwer staat ze bij de gemeenteraadsverkiezingen op nummer tien in Leiden, want de stad gaat haar aan het hart.
Advertentie

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×