(Foto's: AS Media).

Aanhouding op speelplaats in Hakbijlenbuurt na vernielingen

Vanmiddag heeft de politie op de speelplaats op de hoek van de President Steinstraat en de Lopsenstraat in  de Leidse wijk Transvaal een tiener aangehouden. Agenten namen na een melding over een verdachte situatie een kijkje bij de speelplaats en troffen daar een groep jongeren aan.

Ze zouden vernielingen hebben aangericht en ook zou iemand met een vloeistof in het gezicht zijn gespoten. De aangehouden jongen is meegenomen naar het politiebureau. Daar zijn zijn spullen gecontroleerd en werden zijn gegevens genoteerd.

De inzet van de politie trok veel bekijks van buurtbewoners.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×