De inschrijving voor de kerstmannenloop start met pasen. (Foto's: Emile van Aelst).

Inschrijving Rotary Santa Run Leiden start zondag

Op vrijdag 21 december 2018 wordt in Leiden de Rotary Santa Run gelopen. In hartje Leiden lopen dan enkele honderden Kerstmannen , kerstvrouwen en kerstkinderen een leuke en mooie route van een paar kilometer. “Mooi, leuk, gezellig en voor het goede doel”, zegt Anita America namens de organisatie.

Rotary Santa Run Leiden 2018. Loop je mee? from Kellerfilm on Vimeo.

Op zondag 1 april, eerste paasdag, start de inschrijving voor het ludieke evenement via de website www.leiden.rotarysantarun.nl/inschrijvenEr is in totaal plaats voor 1.000 kerstmannen.

De kosten voor deelname aan de Rotary Santa Run bedragen vijftien euro voor volwassenen en een tientje voor kinderen tot twaalf jaar. Voor dit bedrag krijgen de deelnemers een compleet Kerstmannenpak, een startnummer en een medaille bij de finish. De opbrengst van de Rotary Santa Run Leiden gaat naar diverse goede doelen in Leiden.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×