Kapsones Kappers eigenaresse Nelly Brands (foto: Gerry van Bakel).

Paasspeurtocht voor kinderen in de Heren-Doezastraat

Letters zoeken, rebus oplossen en tussendoor een paar chocolade-eitjes snoepen. Voor de kinderen die aanstaande zaterdag 31 maart met papa of mama meegaan om boodschappen te doen op de Herenstraat en Doezastraat is er een leuke paasspeurtocht georganiseerd. Duovoorzitter van de Ondernemersvereniging HerenDoeza Nelly Brands roept kinderen op hun kans te wagen.

De speurtocht begint bij bakker Us Bertus, waar je een deelnemersformulier op kunt halen en een potloodje en dan ga je langs de deelnemende winkels om een letter op te halen. Bij café Sijthoff zijn er nog eitjes verstopt die de kinderen mogen proberen te vinden en als je geluk hebt kom je nog twee paashazen tegen die plaatjes draaien vanuit hun bakfiets.

Gerry van Bakel in gesprek met Nelly Brands, duovoorzitter van de Ondernemersvereniging HerenDoeza over hun paasactiviteit.

Deelname aan de paasspeurtocht op zaterdag 31 maart is gratis. Voor meer informatie kijk op de website van de ondernemersvereniging HerenDoeza.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×