Ode aan Nederpop zaterdag in Gebr. de Nobel

Met de komst van Nedernacht heeft Leiden er een nieuw festival bij. In Gebr. de Nobel spelen zes bands uit de regio zaterdagavond muziek van onder andere Doe Maar, De Dijk, het Goede Doel en BlØf.

Gebr. de Nobel is de gedroomde gastheer als podium voor zes bands voor een nacht vol nederpop. De festivalorganisatie wil regionale bands de mogelijkheid te geven op een podium als Gebr. de Nobel te spelen. Gezien de muziek van hun bands was het thema snel gevonden: Nederpop. Naast een mooi festival wil de organisatie met Nedernacht voor meer binding in de regio zorgen, met muziek als bindmiddel. De bands komen daarom ook uit Leiden, Katwijk, Zoeterwoude en de Bollenstreek

Er wordt opgetreden in zowel de kleine als grote zaal (voor de gelegenheid omgedoopt in de Herman Broodzaal en de Armand zaal) van Gebr. de Nobel. De Slechte Band uit Leiden, Ommedijk, Skunk, Los Zand, Upright Piano’s en Heeren van Fatsoen spelen muziek van De Dijk, BlØf, Doe Maar, het Goede doel, Raymond van ’t Groenewoud en vele andere Nederpop-acts. Tussendoor en ter afsluiting is er een Vinyl-disco van ‘Draai me to the moon’. Kijk voor meer informatie op www.nedernacht.nl.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×