De koerier werd gesandwiched tussen twee auto's op de Vijf Meilaan, maar kwam er zonder grote verwondingen vanaf. (Foto's: Ricardo Bakker).

Pizzakoerier gesandwiched tussen auto's op Vijf Meilaan

Een maaltijdbezorger is woensdag aan het einde van de middag gesandwiched tussen twee auto’s en door de achterruit van een van de auto’s gevlogen. Het ongeluk gebeurde op de Vijf Meilaan in Leiden, die daardoor enige tijd moest worden afgesloten. Het slachtoffer kwam zonder grote verwondingen vanaf.

Voor de onfortuinelijke koerier kwam er een ambulance ter plaatse om eerste hulp te verlenen. Die hoefde wonder boven wonder niet naar het ziekenhuis en kwam er met kleine verwondingen en de schrik vanaf. De Vijf Meilaan moest enige tijd worden afgesloten in de richting van de Vrijheidslaan, wat voor de nodige verkeershinder zorgde.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×