(Foto's: Emile van Aelst)

Grote toeloop voor inschrijving kindervrijmarkt Koningsdag

De hal van het stadsbouwhuis aan de Langegracht puilt uit op woensdagmiddag als de Leidse Oranjevereniging de inschrijving voor de kindervrijmarkt op Koningsdag organiseert. Om 14.00uur gaan de loketten open en kunnen ouders hun kinderen tot en met 15 jaar inschrijven voor een van de begeerde plekjes op de Hooglandsekerkgracht of de Breestraat.

Speelgoed, boeken, knutselspullen en te geworden kleding zullen weer te koop aangeboden worden voor een spotprijs. Voor een aantal kinderen in de rij is het nog niet helemaal duidelijk wat ze gaan verkopen, maar ze willen er wel zeker van zijn dat er een plekje voor hen is. Daarna wordt de zolder pas leeggehaald.

Een reportage van Gerry van Bakel, onder andere met Corrie Boehlee van de Oranjevereniging.

 

 

 

Advertentie

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×