(Foto's: Gerry van Bakel)

Tuin van de Smid viert lustrum met uitbreiding

De Tuin van de Smid groeit en bloeit in het polderpark Cronesteyn en viert deze week haar vijfjarig bestaan. Eigenaren Sjaak en Barbera van de Geijn hebben nauwelijks tijd om bij deze mijlpaal stil te staan, want ze zijn druk bezig met de afronding van de laatste verbouwing. Een grotere keuken,  een inpandige opslagruimte en meer toiletten. Het theehuis zelf krijgt meer lucht omdat de bar is verkleind nu er alleen nog drankjes worden bereid.

In die vijf jaar is het theehuis uitgegroeid tot een begrip, op loopafstand van het centrum van Leiden en toch midden in de polder. Waar groen en biologisch de boventoon voeren, maar vooral de gastvrijheid van de Tuin van de Smid mensen terug laat komen. De grote verbouwing mag dan bijna klaar zijn, Sjaak van de Geijn loopt alweer over met nieuwe ideeën voor het theehuis en het polderpark.

Gerry van Bakel in gesprek met Sjaak van de Geijn (eigenaar De Tuin van de Smid).

Theehuis Tuin van de Smid is elke dag open van 10.00 tot 17.00 uur. Voor meer informatie ga naar hun website De Tuin van de Smid.

Advertentie

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×