Kennismaken met racerunning bij Leiden Atletiek zaterdag 7 april

Leiden Atletiek organiseert aanstaande zaterdag een kennismakingsmiddag racerunning. De club heeft een aantal supersnelle loopfietsen in huis voor kinderen en jongvolwassenen met een loopbeperking. Bij RaceRunning loopt of rent de atleet met een driewiel race loopfiets, zonder pedalen, maar wel met een zadel en een borststeun.

Om 14:00 uur geven Arnoud Edelman Bos, bewegingsagoog vanuit de vakgroep revalidatie VUmc, en Ramon Storm, trainer bijRotterdam Atletiek een clinic racerunning. Het blijft niet bij praatjes, iedereen kan die middag ook echt de baan op met een racerunner onde begeleiding van de trainers van Leiden Atletiek.

Er zijn voldoende RaceRunners in alle maten om uit te proberen, dankzij een aantal leen racerunners van RaceRunning Nederland, en de nieuw geschonken ‘fietsen’ van het NSGK, de Lastige Lijven Toertocht, het Foppe Fonds en een aantal individuele sponsoren.  Aanmelden voor de open dag hoeft niet, maar als je vooraf doorgeeft welke maat fiets je nodig hebt, kan de organisatie de fietsen alvast instellen.

Gerry van Bakel in gesprek met Noortje van Kempen van Leiden Atletiek in de uitzending van Sport071.

Na de open dag beginnen de trainingen op zaterdag van 13:30-14:30 uur en op woensdag van 16:00-17:00 uur bij Leiden Atletiek, Antonie Duijklaan 9a, 2334 ES Leiden. Voor meer informatie over racerunning bij Atletiek Leiden kun je contact opnemen met Noortje van Kempen. ZIj is bereikbaar op het emailadres: RaceRunning@leidenatletiek.nl. Of kijk op de website van RaceRunning Nederland.

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×