(Foto: PR).

Wipe Out in zwembad Het Wedde

In zwembad Het Wedde in Voorschoten wordt zaterdagavond een uitdagend parcours van diverse opblaaselementen gecreëerd in het wedstrijdbad: Het Wedde’s Wipe Out. Het evenement wordt georganiseerd door Sportfondsen Voorschoten en is een afgeleide van het in 2008 gelanceerde populaire Amerikaanse televisieprogramma Wipeout.

In Het Wedde strijden de deelnemers niet om een geldprijs maar om de eer. Plezier en gezelligheid staan daarbij voorop. Het parcours is zaterdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur beschikbaar. Bezoekers kunnen ook vrij zwemmen.

Deelnemers die hun ticket online kopen krijgen korting. Een kaartje kost dan 5,00 euro.

Advertentie

Sport Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×