Leiderdorp heeft eigen trampolinepark

25

Leiderdorp heeft een eigen trampolinepark. Komende zaterdag opent de tweede vestiging van TRIXS officieel de deuren.  Vanaf eind maart kunnen bezoekers daar al kennismaken met de nieuwste attracties op het gebied van trampolineparken. Naast ‘gewone’ trampolines heeft TRIXS als tweede van Europa ook Hexia trampolines. Dat zijn 6- hoekige, aan elkaar geschakelde trampolines.

TRIXS heeft als uitgangspunt een veilige en betaalbare plek te creëren waar iedereen op elk niveau
kan genieten van het jumpen in een leuke, eigentijdse omgeving. Bij TRIXS Leiderdorp/Leiden zullen ook de meer gevorderde jumpers ruim voldoende nieuwe uitdagingen vinden.

De feestelijke opening is zaterdag 14 april van 11.00 tot 14.00 uur aan de Weversbaan 7 in Leiderdorp. De openingshandeling wordt verricht door de Leiderdorpse burgemeester Laila Driessen. Ook worden er diverse demonstraties en clinics gegeven.

 

Delen
Sligro Proef het Najaar!

25 reacties

Je bent nu offline