(Foto: Gemeente Leiden).

Informatiebijeenkomst over nieuw project A4

Om de doorstroming op de A4 te verbeteren start het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat met de Verkenning A4 Burgerveen-N14. Om de nabije inwoners, het omliggende bedrijfsleven en andere belanghebbenden in de omgeving te informeren over dit project worden er in april drie bijeenkomsten georganiseerd.

De Verkenning A4 Burgerveen-N14 is de verzamelnaam van een reeks infrastructurele maatregelen om het verkeer op de drukke A4 soepeler te laten verlopen. Zo zou een extra rijstrook tussen Burgerveen en de N14 de doorstroming stimuleren. Verder wordt er ook ingezet op het gebruik van innovatieve technologie├źn en op het verbeteren van het onderliggende wegennet.

Op de bijeenkomsten is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen over de Verkenning A4 Burgerveen-N14. De data, tijd en locatie van de bijeenkomsten kunt u vinden op: https://www.rijkswaterstaat.nl/over-ons/nieuws/nieuwsarchief/2018/04/ministerie-van-infrastructuur-en-waterstaat-organiseert-drie-informatiebijeenkomsten-over-de-verkenning-a4-burgerveen-n14.aspx

Advertentie

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×