(Foto: PR Boezemcafé)

Eerste Boezemcafé voor vrouwen met borstkanker in Leidse regio van start

Woensdag18 april opent het Boezemcafé van 10.00 tot 12.30 uur zijn deuren voor vrouwen die geraakt zijn door borstkanker. Het Boezemcafé is een pop-up café aan de Herenweg 101 in Warmond dat een keer per kwartaal open zal zijn. Het is een ontmoetingsplek waar vrouwen op een open en vrije manier met elkaar  kunnen praten over borstkanker en de gevolgen daarvan.

In het Boezemcafé kunnen vrouwen die borstkanker hebben (gehad) met elkaar in contact komen, ervaringen delen, elkaar helpen. Of gewoon een gesprek hebben met iemand die weet waar je over praat, want zegt initiatiefneemster Jacqueline Eenens ‘soms lijkt het alsof je de enige bent die borstkanker heeft.” Er is koffie en thee en huisgemaakte taart. De deur staat open van 10.00 tot 12.30 uur.

Gerry van Bakel in gesprek met Jacqueline Eenens en Jacqueline van Heteren over het Boezemcafé.

Op woensdag 18 april gaat het pop-up café voor het eerst open. Andere data in 2018 zijn: 4 juli en 10 oktober. Toegang is gratis en aanmelden via boezemcafe@gmail.com mag, maar hoeft niet. Voor meer informatie kijk je op www.boezemcafe.nl en de Facebookpagina van het Boezemcafé.

Het Boezemcafé is een initiatief van borstkankercoach Jacqueline Eenens uit Oegstgeest en schoonheidsspecialiste en masseuse Jacqueline van Heteren uit Warmond.

Maatschappij Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×