Professorenwijk zoekt medestanders inrichting Nieuw Roomburgpark

De bewoners van de Leidse Professoren- en burgemeesterswijk willen graag dat er met nieuwe ogen wordt gekeken naar inrichting en gebruik van het Roomburgpark in hun wijk. Hockeyclub Roomburg wil graag uitbreiden, maar ook in de wijk blijven. Verder is er ruimte bij zowel de Josephschool als de Lorentzschool voor bouw- of groenplannen.

Een groep bewoners heeft een plan gemaakt hoe het ook zou kunnen en daarbij staat groen centraal, worden park en sportvelden nog meer geintegreerd en ook de gebouwen van sportclubs, kinderopvang en speeltuin. Bas Pietersen en Klaas Jan Doeven legden in Nieuws071 uit wat het inititatief NieuwRoomburgpark.nl zoal behelsd.

Gerry van Bakel in gesprek met Klaas Jan Doeven en Bas Pietersen over het plan voor Nieuw Roomburgpark.

Voor meer informatie over de plannen en om je aan te melden om mee te praten, kijk op www.nieuwroomburgpark.nl

 

Advertentie

Duurzaamheid Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×