Max en Dennis (midden) wonnen de finale van LEF 2017, coach Bart Hoenen (rechts) hielp hen richting de finale. (Foto: John Brussel Fotografie).

Starterswedstrijd LEF op zoek naar deelnemers nieuwe editie

LEF, de wedstrijd voor startende ondernemers in de regio Leiden en de Duin- en Bollenstreek, is op zoek naar deelnemers voor de komende editie. De jaarlijkse starterswedstrijd kent een voorronde, halve finale en een finale. In de eerste ronde pitchen twaalf starters hun concept en proberen een coach voor zich te winnen. Aan het einde van de avond worden zes starters gekoppeld aan een coach die hen begeleidt bij hun verdere deelname.

Coaches van LEF 2018 zijn onder andere Ramses Braakman, Annemarie Hoevens en Bart Hoenen. In de halve finale strijden drie kandidaten tegen elkaar met uiteindelijk één winnaar. De drie finalisten nemen het in de Leidse Schouwburg tegen elkaar op om de titel van Starter van het Jaar.

Doel is om jonge ondernemers te ondersteunen bij de start van hun onderneming. Dat kan door middel van deelname aan de wedstrijd en het daarbij horende coachingstraject. Maar ook door bij LEF-bijeenkomsten aanwezig te zijn. Tijdens de voorronde en (halve) finales wordt het publiek geïnspireerd door jonge ondernemers die zichzelf en hun bedrijf presenteren. Daarnaast is er altijd de inhoudelijke bijdrage van een gevestigde ondernemer die zijn/haar ondernemerslessen deelt.

Waarom je mee zou moeten doen aan LEF?
Het is dé kans om jouw onderneming en je eigen ondernemersvaardigheden verder te ontwikkelen. Bekende gevestigde regionale ondernemers gaan je hierbij helpen. De (media) aandacht zet jouw bedrijf op de kaart en het biedt je tal van mogelijkheden om je netwerk uit te breiden. Wordt je de uiteindelijk winnaar, dan ligt er een mooi en interessant prijzenpakket op je te wachten en natuurlijk de eeuwige roem.

Aanmelden kan tot 30 april via www.heblef.nl.

Advertentie

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×