(Foto: GGD HM).

Centrum voor Jeugd en Gezin houdt online seminar over kinderen en pesten

Het Centrum voor Jeugd en Gezin organiseert in samenwerking met Tischa Neve een webinar over Kinderen en pesten. Het is bedoeld voor ouders met kinderen tussen 4 en 12 jaar. Pesten komt ondanks allerlei programma’s op scholen nog steeds veel voor. In het webinar is aandacht voor kinderen die gepest worden, maar ook voor kinderen die zelf pesten.

“In dit webinar, een lezing die je thuis kan volgen achter je computer, neemt kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve je mee naar verschillende kanten van het thema pesten, en dan vooral gekeken naar wat jij als ouder kunt doen. Ze bespreekt over wanneer en hoe je over dit thema met je kind kan als het gebeurt om hem heen of met hemzelf, hoe je ermee om kan gaan als je kind pest of gepest wordt en wat jij als ouder kunt doen om je kind te helpen”, zo meldt het CJG.

Het webinar vindt plaats op woensdag 16 mei 2018 van 20.30 tot 21.30 uur. Aanmelden kan gratis www.cjgcursus.nl.

Maatschappij Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×