(Foto's: Politie Leiden).

Politie maakt einde aan illegaal examenfeest

De politie heeft afgelopen nacht bij heet surfstrand van recreatiegebied Vlietland een einde gemaakt aan een illegaal strandfeest van examenleerlingen. Ongeveer negentig leerlingen hadden zich daar verzameld en waren grotendeels onder invloed van (sterke) drank. Op het gras was een vuur gestookt en de troep en flessen lagen over het gras en strand verspreid. Ook dreef er behoorlijk wat glaswerk in het water.

Nadat het feest door de agenten was beëindigd en een deel van de troep door slechts enkele leerlingen enigszins was opgeruimd, is ongeveer de helft van de groep later nogmaals verwijderd bij park De Bult, waar zij het feest wilden voortzetten.

Vanmorgen is het gebied zo goed mogelijk schoongemaakt, maar de politie waarschuwt wel dat er nog scherven in het gras, het zand of in het water kunnen liggen.

112 Sleutelstad Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×