Politie maakt einde aan illegaal examenfeest

17

De politie heeft afgelopen nacht bij heet surfstrand van recreatiegebied Vlietland een einde gemaakt aan een illegaal strandfeest van examenleerlingen. Ongeveer negentig leerlingen hadden zich daar verzameld en waren grotendeels onder invloed van (sterke) drank. Op het gras was een vuur gestookt en de troep en flessen lagen over het gras en strand verspreid. Ook dreef er behoorlijk wat glaswerk in het water.

Nadat het feest door de agenten was beëindigd en een deel van de troep door slechts enkele leerlingen enigszins was opgeruimd, is ongeveer de helft van de groep later nogmaals verwijderd bij park De Bult, waar zij het feest wilden voortzetten.

Vanmorgen is het gebied zo goed mogelijk schoongemaakt, maar de politie waarschuwt wel dat er nog scherven in het gras, het zand of in het water kunnen liggen.

Delen

17 reacties

  • Als ze het netjes hadden gehouden misschien wel, maar over al glas en veel dronken jongeren en dan ook nog een brandstapel op het gras. Leuk voor de mensen en kinderen die de volgende dag in het glas wandelen…..

  • Oh: dat is waar … De zooi hadden ze, braaf als ze zijn, wel opgeruimd natuurlijk… Dat ik dat nou niet meteen begreep …

   Geen overlast? Het is maar hoe je het bekijkt en uit wel milieu je komt ….
   Moet kunnen….

 1. Óns kind zou zoiets nóóit doen ….Hoort u het ze zeggen, die ouders? Het zijn vooral de opvoeders die op dit wangedrag van hun nageslacht moeten worden aangesproken… Ik walg van de steeds meer toenemende minachting voor anderen in deze samenleving.

 2. Een Leids burger op

  ¨Nadat het feest door de agenten was beëindigd en een deel van de troep door slechts enkele leerlingen enigszins was opgeruimd, is ongeveer de helft van de groep later nogmaals verwijderd bij park De Bult, waar zij het feest wilden voortzetten.¨
  .
  Ook nog hardleers dus. Zou dat ook de schuld van de ouders van die jongeren|leerlingen zijn? 🙂

  • De meeste jongeren kwamen uit Oegstgeest en veel jongeren zijn gewend dat de rommel die ze maken voor hun opgeruimd word.

Je bent nu offline