Een kunstenaar, een directeur en een wesp bij Cultuur071

We praten met Kees van Leeuwen over het Jeugdtheaterhuis, een nieuwe ‘Blue Monday’-voorstelling en de nieuwe seizoenspresentatie. Verder is te gast Pim van der Heiden; in Old School komt er een bijzonder programma over de hongerwinter 1944/1945 in Leiden. Ook vertellen Leidenaren (opgenomen) verhalen daarover. Rutger van der Heijden van Van Stockum Boekverkopers bespreekt nieuwe boeken. Peter Visserr doet dat m.b.t. muzikale optredens. Ionica Smeets dook ineens op in de Donald Duck van deze week. Chris de Waard sprak met haar. Veel muziek vandaag met o.a. de voorlopig eenmalige rubriek ‘Opa graait en grasduint in zijn oude (platen)doos’.

Advertentie

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×