(Foto: PR).

Leidse Schouwburg en Stadsgehoorzaal presenteren overzicht theaterseizoen

De Leidse Schouwburg en de Stadsgehoorzaal lanceren op 4 mei de brochure voor het nieuwe seizoen 2018/2019. Het nieuwe theaterseizoen start eind augustus 2018. Het nieuwe programma bevat veel verschillende soorten voorstellingen. Zo is er theater, maar ook dans en muziek.

Lubach
Arjen Lubach komt dit seizoen twee keer terug naar de Leidse Schouwburg na het succes van vorig jaar. Alex Klaasen komt langs met zijn succesvolle Showponies en Harrie Jekkers komt nog één keer terug als zanger van de popgroep Klein Orkest.

Ruben Terlou, Lieven Scheire en Jelle Brandt Corstius staan op het toneel van de Leidse Schouwburg. De intieme Breezaal in de Stadsgehoorzaal wordt opengesteld voor een serie Lachstof waarin nieuwe opkomende cabaretiers hun talent laten zien en we zien een aantal grote namen als Huub Stapel, Johanna ter Steege, Jack Wouterse en Pierre Bokma terug in verschillende voorstellingen.

Programma online
Vanaf vrijdag 14 mei om 10.00 uur is het hele programma online te bekijken.  De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen start op dinsdag 8 mei om 13.00 uur voor Vrienden en dinsdag 15 mei om 13.00 uur start de reguliere kaartverkoop. Kaarten zijn online, telefonisch en aan de informatie- en kaartverkoopbalie in de Stadsgehoorzaal (Breestraat 60) te koop.

Opwarmertje
Op maandag 14 mei vindt in de Leidse Schouwburg de seizoenspresentatie plaats. Tijdens deze avond worden een aantal voorstellingen behandeld. Verklapt wordt alvast dat Arjen Lubach, zanger Marcel de Groot én de winnaar van het Leids Cabaret Festival, Farbod Moghaddam hun opwachting zullen maken. Leden van de Japanse slagwerkgroep YAMATO zorgen met hun traditionele trommels voor een overweldigende golf van energie. Timon Krause laat het publiek in verwondering achter met een mix van magie en mysterie. De avond wordt gepresenteerd door cabaretier Pieter Jouke.

Meer informatie is te vinden via de site en telefonisch via 071 516 3881.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×