(Foto: Bevrijding op het Plein).

Feest op Hooglandse Kerkplein tijdens bevrijdingsdag

Voor de derde keer organiseren de Collectie, Café de Uyl van Hoogland en Bar Lokaal Bevrijding op het Plein. Het is een bevrijdingsfeestje met (live) muziek, foodtrucks en kinderactiviteiten.

“Een Bevrijdingsdag voor iedereen, dat is het doel”, aldus Sander Dubbeldeman van Café de Uyl van Hoogland. “Ouderwetse gezelligheid voor het hele gezin, je buren, je oma en al je vrienden.” Er zijn dan ook diversen activiteiten op het plein. Overdag is er een groot aanbod aan activiteiten voor het hele gezin. Er zijn verschillende kinderactiviteiten zoals het oud Leids Poppentheater en Repair Kid.

Dit jaar is er meer live muziek ten opzichte van vorig jaar. Er komen verschillende artiesten: Dean and the Moonboys, The Local 6, Kees van der Hondt en ook DJ Sebba komt langs om er weer een feestje van te maken.

Het evenement vindt plaats op zaterdag 5 mei tussen 11.00 uur en 23.30 uur op het Hooglandse Kerkplein. De toegang is gratis. Meer informatie over het programma en de tijden is te vinden op de Facebook pagina.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×