Ontwerper Peter Visser en dichter Pink Meltzer begeleiden de workshop.

Workshop Poëtische Modelbouw op Bevrijdingsdag

Op zaterdagmiddag 5 mei is er tussen 12.30 tot 16 uur een doorlopende Workshop Poëtische Modelbouw in Galerie Zône. Onder begeleiding van ontwerper Peter Visser en dichter Pink Meltzer kunnen een aantal van de modellen uit het boek Paper Poetry by Pink & Peter in elkaar gezet worden.

Het boek Paper Poetry by Pink & Peter is een bijzondere verzameling van gedichten & bouwplaten, gecombineerd met ander poëtisch beeldend werk. Zo rolt de samenwerking tussen dichter Pink Meltzer en grafisch ontwerper Peter Visser zich steeds verder uit. Bezoekers hoeven zelf niet te zorgen voor materialen zoals scharen, breekmesjes, snijmatjes en lijm. Dit wordt net als koffie, thee en limonade verzorgd.

Bij de Galerie Zône op de Nieuwstraat in Leiden zijn geïnteresseerden van 12.30 tot 16.00 uur welkom. Kosten zijn €2,50 per persoon. Het bouwen kost tussen 30 en 90 minuten en het kan dus eventueel prima gecombineerd worden met het bezoeken van het nabijgelegen Bevrijding op het Plein op Het Hooglandse Kerkplein. Meer informatie is te vinden op: https://www.facebook.com/events/577489272619447/

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×