(Foto's: AS Media).

Bestuurder onder invloed aangehouden na ongeval Lage Morsweg

Een automobiliste heeft aan het einde van de middag een ongeval veroorzaakt op de Lage Morsweg in Leiden. De vrouw reed frontaal op een andere auto, waarna uit een blaastest bleek dat ze onder invloed van alcohol of drugs was. De vrouw is aangehouden door de politie.

Na de positieve blaastest besloot de politie ook het voertuig van de vrouw te controleren. Daarbij stuitten de agenten op meerdere verdachte zaken die nader zullen worden onderzocht. Op het politiebureau zal de vrouw daarom gecontroleerd worden op eventueel drank- en drugsgebruik.

Bij het ongeval raakte niemand gewond. Het Verkeers Ongevallen Analyseteam (VOA) van de politie doet verder onderzoek naar het incident.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×