Snackbar Stevenshof weer overvallen

17

In Leiden is afgelopen vrijdag om 22.00 uur de snackbar in de Stevenshof weer overvallen. De snackbar werd vorig jaar oktober ook al overvallen. 

Getuigen vertelden de politie dat de overvaller een jongen in zwarte kleding was. Hij droeg een masker. Na de overval is de dader op een fiets gevlucht. De politie heeft naar hem gezocht en hield later op de avond twee verdachten aan. Dezen bleken niets met de overval te maken te hebben.

De Leidse politie is de zaak aan het onderzoeken, en hoopt dat getuigen zich melden. Contact opnemen met de recherche kan via het nummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000

Delen

17 reacties

  1. Marja De Roode

    heel veel sterkte. triest is dit. sta je voor je gezin te werken gebeurt dit ik hoop dat de dader snel gepakt wordt voor die vrouw en kinderen is dit wel veel stres dit is toch een vreselijk leven en angstig????

Over de auteur

Redacteur van Sleutelstad

Je bent nu offline