'Leiden aan tafel' krijgt een vervolg in de vorm van 'State of the Art' (Foto: Cultuurfonds Leiden).

Cultuurfonds organiseert nieuwe bijeenkomst voor Leidse Cultuurvisie

Op dinsdag 22 mei tussen 17:30 en 18:30 is iedereen welkom voor de presentatie van zes plannen in het kader van de ontwikkeling van een Leidse Cultuurvisie. Deze meeting vormt een vervolg op de ‘Leiden aan Tafel’ sessies en wordt de ‘State of the Art’ sessie genoemd. In deze sessie worden zes ideeën uit vorige sessies uitgekozen en omgezet naar concrete tot de praktijk gerichte plannen. Het zal plaatsvinden in de Stadsgehoorzaal Leiden.

De grote aanjager achter een nieuwe Leidse Cultuurvisie is Cultuurfonds Leiden. Cultuurfonds Leiden is een uniek investeringsfonds, opgericht om de cultuursector in Leiden te versterken. Het fonds investeert in projecten die cultureel ondernemerschap bevorderen en stimuleert samenwerking tussen cultuur en andere sectoren, waaronder het bedrijfsleven en de kennissector. Dit heeft onder andere geleid tot de ‘Leiden aan Tafel’ sessies.

Bij deze sessies kwam een groot netwerk van cultureel initiatiefnemers en creatief denkers bijeen. Hun doel was het opzetten van ideeën en samenwerkingsprojecten in het kader van een Leidse cultuurvisie. De ‘State of the Art’ sessie is het vervolg op deze ideeën. Bij deze nieuwe sessie worden uit de lange lijst zes ideeën omgezet in een concreet en op de praktijk gericht plan.

De presentatie van ‘The State of the Art’ vindt tussen 17.30 en 18.30 uur plaats op dinsdag 22 mei in de Stadsgehoorzaal Leiden. Aanmelden voor het tweede deel van de sessie is kosteloos en kan door een mail te sturen naar: info@cultuurfondsleiden.nl. Een overzicht van de ideeën uit de ‘Leiden aan tafel’ sessies is te vinden op: http://www.cultuurfondsleiden.nl/cultuurreport/tussenstand-leiden-aan-tafel

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×