(Foto's: Emile van Aelst)

Eerste dichtbundel van André Hengeveld, Woordkastelen Gedichtjes tussen lip en neus

André Hengeveld speelt in zijn vrije tijd graag met woorden en de Nederlandse taal. Halverwege 2016 begon hij met kleine gedichtjes op Facebook te plaatsen. De gedichtjes vielen al snel op, onder andere in zijn stamkroeg De Oude Marepoort. Regelmatig kwam de vraag wanneer André zijn eerste bundel uit zou brengen. Afgelopen zaterdag was het zover en presenteerde André Hengeveld in een afgeladen Café De  Oude Marepoort zijn eerste echte eigen gedichtenbundel. Bij een aantal van de 40 gedichtjes staan tekeningen gemaakt door kinderen van vrienden en bekenden. De eerste oplage van 150 exemplaren was al direct uitverkocht. De tweede druk is al zo goed als klaar en zal onder andere bij boekhandel Kooyker worden verkocht.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×