Yogapose 'de Krijger' (Foto's: Gerry van Bakel)

Yoga zonder poespas in het Zelfregiecentrum Matilo

Op je hoofd staan, je benen in je nek kunnen leggen, urenlang in kleermakerszit blijven. Het is allemaal niet nodig als je op maandagmiddag wil meedoen met de yogales van Martine Hogervorst in Huis van de Buurt Matilo aan de Zaanstraat. In het Zelfregiecentrum is iedereen van harte welkom voor een les op elk niveau.

Yvonne Fehrmann is penningmeester en medeoprichter van het Zelfregiecentrum in Huis van de Buurt Matilo in Meerburg. Je kunt er binnenlopen voor een kopje koffie of thee en een praatje. Allemaal zo laagdrempelig mogelijk en op maandagmiddag geeft yogadocente Martine Hogervorst een uur les. Om mensen die niet zo gauw een sportschool binnenstappen te begeleiden bij bewegen en ontspannen.

Noem het mindful bewegen, gym, ontspanningsoefeningen of yoga. Voor Yvonne en Martine is het niet zo belangrijk welk naamkaartje eraan hangt. Doel is mensen te leren de tijd te nemen om rustig te bewegen. De lessen zijn vrijblijvend en gratis, iedereen mag meedoen. Zorg dat je makkelijk zittende kleding aan hebt. De les begint op maandagmiddag om 15.30 en duurt tot 16.30 uur.

Martine Hogervorst is yogadocente met een eigen praktijk.

Gerry van Bakel in gesprek met Martine Hogervorst.

Yvonne Fehrmann is penningmeester van Stichting Zelfregiecentrum die activiteiten organiseert in Huis van de Buurt Matilo aan Zaanstraat 126.

Gerry van Bakel in gesprek met Yvonne Fehrmann.

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×