Jongetje gewond bij aanrijding in Stevenshof

21

In de Clariet Kok-van Alpenstraat in de Stevenshof in Leiden is gisteravond een jongetje gewond geraakt bij een aanrijding. Het kind liep naar verluidt plotseling de weg op, pardoes tegen een passerende auto aan. De jongen is daarbij gewond geraakt en werd met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Delen

21 reacties

  1. Chantal Flaton

    Cyrilla van der Horst Ik las dit en dacht gelijk aan jou. Ik weet niet waarom… Zo erg als je dit als ouder overkomt en voor het jongetje is het verschrikkelijk! Hopelijk komt hij er bovenop…

  2. Natascha HV

    Eergister fietste hier ook een jongetje van een jaar of twee zo de Mary Zeldenrustweg op. Ik heb hem maar van de weg gehaald, kreeg een grote mond en meneertje fietste snel weg. Levensgevaarlijk als je bedenkt dat ze 50 rijden.

Je bent nu offline