Nacht van Gebed in Herengrachtkerk

4

In de Herengrachtkerk in Leiden wordt van 1 op 2 juni de Nacht van Gebed gehouden. Er worden verhalen verteld over vervolgde christenen en door gebed wil de organisatie hen ondersteunen.

Wereldwijd worden miljoenen christenen vervolgd omdat ze geloven in de Here Jezus. Zij vragen keer op keer om gebed. Om daaraan gehoor te geven houdt de organisatie Open Doors jaarlijks een Nacht van Gebed op diverse locaties in Nederland. Met opzet ’s nachts omdat juist dan veel vervolgde christenen het extra zwaar hebben.

Open Doors is een internationale christelijke organisatie die ondersteuning biedt aan christenen in landen waar christenvervolging plaatsvindt, waar het christendom verboden is of in sterke mate maatschappelijk niet geaccepteerd wordt. De Nacht van Gebed begint vrijdag 1 juni om 21.00 uur en duurt tot zaterdagochtend 6.00 uur. Belangstellenden kunnen ook een deel van de nacht meebidden in de kerk aan Herengracht 68-70.

Delen

4 reacties

  1. De Sint-Josephkerk is aan de Herensingel niet op de Herengracht 68-70. Verwarrend bericht voor wie mee zo willen doen.

    Op de Herengracht 68 zit ‘Stichting Diakonia Leiden’.

  2. Chris de Waard
    Chris de Waard op

    Excuus, daar waren twee kerken verward. Het is dus in de Herengrachtkerk. In het artikel is het nu correct weergegeven.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Je bent nu offline